window.dataLayer = window.dataLayer || [];   function gtag(){dataLayer.push(arguments);}   gtag('js', new Date());   gtag('config', 'UA-126705437-1');
Loading...

VINDU

Rana Hytta får du i 3 varianter; Standard, Fjell og Panorana-stil.
Standard vindu i våre hytter er hvitmalte (NCS S0502y) 2-lags Super Energiglass med argongass, og som er ferdig montert i elementene.

Som tilvalg leveres vindu med karmer i aluminium (RAL 7022) eller annen overflatebehandling, f.eks lakkert i varmgrå farge ( NCS S 7502y) eller annen valgfri farge. Fargevalgene du gjør på vinduskarmer får du også på dører og dørkarmer.

De fleste vindu har funksjon som muligjør åpning både sideveis topphengslet eller bunnhengslet.

Se vår leverandør www.selstadvinduet.no for mer informasjon.

Standard stil.
Hvitmalt karm og omramming med utenpåliggende kryssprosser.

Vindu fås i en rekke størrelser og utførelser. Hvert eneste byggesett får tilpassede vindu i flg tegning.

Fjellstil.
De som bygger hytte på fjellet ønsker ofte smårutete vindu med kraftigere omramming og vindusknekter. Selv om du bygger hytte på fjellet og vil ha annen omramming, leverer vi hytta slik du ønsker.
Du får også de samme tilvalgsmulighetene for andre farger på karm og omramming, f.eks. aluminium/varmgrå eller andre farger.

Uansett hva du velger, Ranahytta leveres med vindu hvor kvaliteten er den aller beste.

Panorana-stil.
Store vindusflater med tverrsprosser uten vindusknekter og vannbord.

Noen hytter er utstyrt med vindu med spesiell utforming som gir hyttemodellen sitt særpreg. Velger du Panorana-stil har du også her de samme tilvalgsmulighetene for farge på karm og omramming.

YTTERDØRER

Solide ytterdører i suveren kvalitet, hvitmalt og  med glass er standard i våre hyttemodeller.  Dørene leveres med FG-godkjent sylinderlås og dørvridere i matt metallic.  Dørene er perfekt tilpasset våre ulike hyttestiler, –  klassisk, fjell og panorana-serien. Som tilvalg kan ytterdørene leveres i andre farger etter ønske, f.eks. tilpasset farge på vinduskarm og omramming.

Standard størrelse er 90 x 200 cm.

RH Tradisjon m/vindu
90 x 200 cm.

RH Trend m/vindu
90 x 200 cm.

BODDØRER

Boddørene er i likhet med ytterdørene tilpasset våre stilarter. Dørene leveres med FG-godkjent lås og dørvridere i matt metallic. Dørene er uten vindu.

Standard størrelse er 90 x 200 cm.

RH Tradisjon boddør uten vindu
90 x 200 cm.

RH Trend boddør uten vindu
90 x 200 cm.

TAKRENNER

I de fleste tilfellene vil hyttefargen bestemme hvilke takrenner som passer hytta.
Du velger fritt om du vil ha dine takrenner i sort eller Alu-natur.
Andre farger leveres på forespørsel.

Aluminium

Sort lakkert aluminium

TAK

Vårt klima er utfordrende og det er viktig at taket er dimensjonert for å tåle snølast uansett om du velger standard shingel, torvtak, platetak eller skifertak.
Alle hyttene vi leverer har solide tak og membraner med en unik kvalitet som gir god og langvarig beskyttelse.

Som standard prises byggesettene med sort eller grå takshingel. Shingel er velprøvd og det gir et tak med svært god kvalitet.

Ønsker du å oppgradere hytta med et tak som står i stil med omgivelsene, f.eks. i et felt som har tradisjon for enten torv, tretak eller annet taktekke, har vi alternativene som kan gi hytte det rette utseende.

TRETAK.
Vakkert og vil over tid få en vakker patina. Leveres i flere fargevalg.

FORBEREDT FOR TORVTAK.
Torvtak har lange tradisjoner i Norge og det passer godt inn i landskap inn i landet og på fjellet. Taket må derfor dimensjoneres iht. til stedlige snølastkrav og vi forbereder hytten din for torvtaket. Vi leverer Super-D, Fonda torvtaksplater, torvholdskroker, spiker og stokker, mens torv besørges av tiltakshaver.

Her er noen eksempel på tilvalg vi leverer til din hytte. På forespørsel vil du kunne få ytterligere valg.

DECRA CLASSIC
Velger du Decra Classic får du et tak som er like solid som det er pent. Sterkt som stål og vakkert som naturstein.
Platene består av galvanisert stål, som er beskyttet med aluzink, epoksygrunning, knust stein og flere lag akryl. Vekten er kun 6,7 kilo per kvadratmeter.

TERRASSE

Det viktig at terrassen er tilpasset dine ønsker og behov. Vi har valgt å en solid konstruksjon, enkel å montere og som vil gi deg mye glede på hytta.

Terrassen størrelse fremkommer på tegningen og består av impregnert 48 x 198 mm dragere, 48 x 148 mm bjelkelag og 28 x 120 mm terrassebord.
Er terrassens høyde mer enn 50 cm over terreng kreves det montering av rekkverk.

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår